Renoveringar

Våra finsnickare kan hjälpa dig med det mesta. Allt från att sätta in kök, bygga platsbyggda bokhyllor, elementskydd eller förverkliga dina idéer.

Vill du ha öppen planlösning men du har en bärande vägg? Vi, tillsammans med våra samarbetspartners, hjälper dig med bygglov, konstruktionsritningar och utförandet för att du ska få det precis hur du vill ha det på rätt sätt.

Behöver du måla eller tapetsera om? Vi samarbetar med Färghuset i Åkersberga för bästa pris på färg och tapet och våra duktiga målare utför jobbet. Luta dig tillbaka medan de täcker, tejpar, tvättar, spacklar, målar och städar efter sig. Sen kan du njuta av resultatet! Inget gör så mycket så mycket för ett hem som rena nymålade väggar och tak.

 

Kök

Just nu är det modernt med kök med listverk runt lådor och skåp. Det kräver noggrannhet och kunskap att få det perfekt. Vi har hjälpt många kunder med att få fina kök.

Behöver du bara en uppfräschning? Att byta kakel eller måla luckorna kan även få ett gammalt kök att se nytt ut till en ganska liten kostnad.

Kontakta oss för offert!